Основа изработена од леано железо за повисоката класа на машини

 
 
 
 
 

Ласерска глава со автоматско фокусирање

 
 
 
 

Контрола на допир

 
Контрола на допир & двојни HD камери
 
 
 
 

MANGO

 
Безжична далечинска контрола
 
 
 
 
 
Автоматски менувач на млазници
Автоматско заменување
Автоматска калибрација
Автоматско чистење
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сите модели на машини имаат гаранција од 3 години