За нас

 
Извоз на машини за ласерско сечење -
Број 1 во Кина!
 
 
 

ИДНИНАТА Е СЕГА

 
 
 

СВЕТСКИ БРЕНД

 
 
 
 

МУЛТИ-ЈАЗИЧЕН СЕРВИС

 
 
 
 

НАГРАДИ

 
 
 
 
 
 
 

Супер фабрика, меѓународен квалитет

 
Белиот под & најголемата работилница за производство на опрема за ласерско сечење во светот (30.000 квадратни метри); Производство кое што ги исполнува европските стандарди и меѓународната контрола на квалитет, стекнати сертификати како што се CE / FDA / ISO9001 / SGS, итн.
 

Меѓународен бренд,Европски квалитет, производство во Кина

 
Котирана компанија, која му служи на светот
(повеќе од 150 земји и региони)