Контактирајте нè

 
Доколку имате прашања
 
 
 
 
 
 
Како да стигнете до нас:
 
Секогаш сме заинтересирани да разговараме со оние кои сакаат да стапат во контакт со нас.


Адреси:
• Оцка Михајлоски 17, Прилеп, Северна Македонија
• No.1299, Xinluo Ave Hi-tech Zone Jinan, Shandong, China

Мобилен 1: +389 75 423380
Мобилен 2: +389 76 479707


Прати ни порака, сподели го твоето мислење
E-пошта: nessamachines@yahoo.com

Следи нè на социјалните мрежи:
Facebook: https://www.facebook.com/BodorMacedonia/

 
 
 
Прати ни порака:
 
 
Име
 
 
 
 
E - пошта
 
 
 
 
 
Телефон
 
 
Порака