А серија

 
Машина за ласерско сечење
со една платформа
 
 
 
 
 
 

Параметри на производ

 
Модел A6 A4 A3
Работна површина 6100mm*1524mm 4000mm*1524mm 3048mm*1524mm
Ласерска излезна моќност 2000W/1500W/1000W
Точност на позиционирање ±0.05mm
Точност на репозиционирање ±0.03mm
Максимална брзина на поврзување 100m/min
Максимално забрзување 1G
 
 
 

Исплатливо, Економично и Практично

 

 
1000w / 1500w / 2000w ласерски извор по ваш избор, дизајнот на платформата е практичен и економичен.
 
a_service
 
 
 

Bodor Genius ласерска глава

 

 

Автоматско фокусирање

 
Применлив за повеќе фокусни должини, автоматски ја прилагодува фокусната позиција во процесот на сечење кај плочи со различна дебелина.
 

Точна

 
Поставување на фокусна должина на перфорација и фокусна должина на сечење со голема прецизност.

 
 
 

Заварување на структура на кревет тип тенон - жлеб

 

 
Структура тенон - жлеб за да се обезбеди посилен капацитет на носивост. Прицврстувањето на спојникот и структурното лежиште обезбедуваат долгогодишна стабилност на работењето.
 
 
 

Стил според семејниот дизајн на Bodor

 

 
 
Врз основа на семејниот дизајн на Bodor, генот Bodor е измешан во производи од серија А, формирајќи го ексклузивното чувство за убавина на Bodor.
 
 
 
Јасниот преглед нуди практичност и потпис од стилот на Bodor.