А серија

 
Машина за сечење со фибер ласер со една платформа
 
 
 
 
 
 

Параметри на производ

 

Модел A3 A4 A4 Plus A6 A6 Plus A14
Работна површина 3048mm*1524mm 4000mm*1524mm 4000mm*2000mm 6100mm*2000mm 6100mm*2500mm 14000mm*3100mm
Ласерска излезна моќност 3000W/2000W/1500W/1000W 3000W/2000W/1500W 20000W/12000W/6000W/3000W
Точност за позиционирање ±0.05mm
Точност на репозиционирање ±0.03mm
Максимална брзина на поврзување 91m/min
Максимално забрзување 1G

 
 
 

Исплатливо, економично и практично

 

 
Јачина на ласер со избор од 1000w / 1500w / 2000w, со една практична и високо економична платформа.
 
a_service
 
 
 

Ласерска глава Bodor Genius

 

 

Автоматско фокусирање

 
Применлив за повеќе фокусни должини, автоматски ја прилагодува фокусната позиција во процесот на сечење кај плочи со различна дебелина.
 

Прецизност

 
Поставување на фокусна должина на перфорација и фокусна должина на сечење со голема прецизност.
 
 
 

Основа со структура од заварени плочи на принцип жлеб – отвор (Tenon-and-mortise)

 

 
Структура тенон - жлеб за да се обезбеди посилен капацитет на носивост. Прицврстувањето на спојникот и структурното лежиште обезбедуваат долгогодишна стабилност на работењето.
 
 
 

Bodor стил и дизајн

 

 
 
Врз основа на семејниот дизајн на Bodor, генот Bodor е измешан во производи од серија А, формирајќи го ексклузивното чувство за убавина на Bodor.
 
 
 
Јасниот преглед нуди практичност и потврда на стилот на Bodor.