А-Т серија

 

 
Машина за ласерско сечење на плочи и цевки
 
 
 
 
 
 

Параметри на производ

 
Модел A6T A4T A3T
Работна површина 6100mm*1524mm 4000mm*1524mm 3048mm*1524mm
Ласерска излезна моќност 3000W/2000W/1500W/1000W
Точност за позиционирање ±0.05mm
Точност за репозиционирање ±0.03mm
Максимална брзина на поврзување 100m/min
Максимално забрзување 1G
 
 
 

Оптегнат алуминиумски зрак

 

 
Материјал на ниво на авијација со подобрена цврстина, во голема мера ја намалува деформацијата на зракот за време на работата и ја подобрува чувствителноста на насоката при голема брзина и ефикасноста при процесирање.
 
 
 
 

Заварување на структура на кревет тип тенон - жлеб

 

 
Користи кинеска традиционална тенон - жлеб структура за да се обезбеди посилен капацитет на носивост. Прицврстувањето на спојникот и структурното лежиште обезбедуваат долгогодишна стабилност во работењето.
 
 
 

Двојни електрични стеги со функција за автоматско центрирање

 

 
Двојните електрични стеги со функција за автоматско центрирање се лесни за работа и бараат малку одржување. Сосема новиот мотор дава точна контрола. Модуларните компоненти на стегата се независно развиени и може да бидат брзо заменети.
 
 
 

Bodor Genius ласерска глава

 

 

Автоматско фокусирање

 
Применлив за повеќе фокусни должини, автоматски ја прилагодува фокусната позиција во процесот на сечење кај плочи со различна дебелина.
 

Точна

 
Поставување на фокусна должина на перфорација и фокусна должина на сечење со голема прецизност.

 
 
 

Функција за аларм при низок притисок на помошниот гас

 

 
Обезбедува детекција на притисок во реално време – известување за абнормални активности, обезбедува ефект на сечење,прецизност и навремена замена на гасот.
 
 
 

Стил според семејниот дизајн на Bodor

 

 
 
Врз основа на семејниот дизајн на Bodor, генот Bodor е измешан во производи од серија А, формирајќи го ексклузивното чувство за убавина на Bodor.
 
 
 
Јасниот преглед нуди практичност и потпис од стилот на Bodor.