Параметри на производ

 
Модел
A6T A4T A3T
Работна површина 6100mm*1524mm 4000mm*1524mm 3048mm*1524mm
Ласерска излезна моќност 3000W/2000W/1500W/1000W(A3T、A4T)
Точност за позиционирање ±0.05mm
Точност за репозиционирање ±0.03mm
Максимална брзина на поврзување 91m/min
Максимално забрзување 1G

 
 
 

Екструдиран алуминиумски профил

 

 
Материјал на ниво кој се користи во авијација со подобрена цврстина, во голема мера ја намалува деформацијата на зракот за време на работата со голема брзина и ја подобрува чувствителноста на насоката со голема брзина и ефикасноста при процесирање.
 
 
 
 

Лежиште со структура од заварени плочи на принцип жлеб – отвор (Tenon-and-mortise)

 

 
Користи кинеска традиционална жлеб-отвор структура за да се обезбеди посилен капацитет на носивост. Прицврстувањето на спојникот и структурното лежиште обезбедуваат долгогодишна стабилност во работењето.
 
 
 

Двојни електрични стеги со функција за автоматско центрирање

 

 
Двојните електрични стеги со функција за автоматско центрирање се лесни за работа и бараат малку одржување. Сосема новиот мотор дава точна контрола. Модуларните компоненти на стегата се независно развиени и може да бидат брзо заменети.
 
 
 

Ласерска глава Bodor Genius

 

 

Автоматско фокусирање

 
Применлив за повеќе фокусни должини, автоматски ја прилагодува фокусната позиција во процесот на сечење кај плочи со различна дебелина.
 

Прецизност

 
Поставување на фокусна должина на перфорација и фокусна должина на сечење со голема прецизност.
 
 
 

Функција за аларм при низок притисок на помошниот гас

 

 
Обезбедува детекција на притисок во реално време – известување за абнормални активности, обезбедува ефект на сечење,прецизност и навремена замена на гасот.
 
 
 

Bodor стил и дизајн

 

 
 
Врз основа на семејниот дизајн на Bodor, генот Bodor е измешан во производи од серија А, формирајќи го ексклузивното чувство за убавина на Bodor.
 
 
 
Јасниот преглед нуди практичност и потврда на стилот на Bodor.