iLift

 
 
Второ лежиште со исфрлачка шипка
 
  • За да се направат полесни движењето и локацијата на плочата со подигнување и ставање на плочата на единиците за пренос со лагери при процесот на процесот на товарење.
  • Ефикасно се избегнува оштетувањето на материјалот кој се сече со подигање на готовиот дел во процесот на истовар.
  • Примената на единиците за пренесување со лагери го реализира случајното прилагодување на позицијата на плочата и брзата локација.
  • Хидрауличниот систем за кревање во голема мера заштедува работна сила и помал простор за опремата.
 

 

Параметри на конфигурација:

 
Прилагодлив модел:
E3015/P3015/E3015T/P3015T
Максимална големина на плочата за пренесување: 3000mm*1500mm
Минимална големина на плочата за натоварување:
900mm*900mm
Максимална тежина за натоварување:
1000Kg
Димензии на модулот: 2610mm*1241mm*280mm
Тежина:
850kg
Метод на работа: ножен прекинувач
Метод на кревање: хидрауличен лифт
 
 
 
E3015 Fiber laser cutting machine
E3015 Fiber laser cutting machine
P3015 All Cover Exchange Platform Laser Cutting Machine
P3015 All Cover Exchange Platform Laser Cutting Machine
E3015T Sheet & Tube laser cutting machine
E3015T Sheet & Tube laser cutting machine
P3015T Sheet & Tube laser cutting machine
P3015T Sheet & Tube laser cutting machine
 
 
Достапни модели
 
 
E3015 Фибер ласер машина
 
 
Фибер ласер машина
 
 

Примена

 
 
 

Кујнски производи

 
 
 
 

Mебел

 
 
 
 

Aпарати за домаќинство

 
 
 
 
 
 

Надворешни процеси