iLoader .

 
 
Автоматски модул за натоварување
 
  • Натоваување со едно копче, ефикасноста на обработка може да се зголеми за повеќе од 20%.
  • Високата прецизност при позиционирање овозможува точна позиција за оптеретување.
  • Големиот агол на ротација од 120 ° ја зголемува флексибилноста на работната позиција и го подобрува изгледот на уредот.
  • Можност за конфигурирање на модул на сензор за безбедност што обезбедува сигурност при работа.
 

 

Параметри на конфигурација:

 

Прилагодлив модел: E3015/P3015/E3015T/P3015T
Димензии на модулот:
4200mm*1500mm*2650mm
Тежина:
1300kg
Максимална тежина при натоварување:
700Kg
Движење по Z-оската: 700mm
Движење по R- оската:
0~120°
Точност на позиционирање по Z - оската:
±1mm
Точност на позиционирање по R- оската:
±1°
Метод на работа:
Key operation
Метод на кревање: Sprocket, chain
 
 
 
 
 

P3015 Фибер ласер машина

 
Достапни модели
 
 
E3015 Фибер ласер машина
 
 
Фибер ласер машина
 
 

Примена

 
 
 

Индустрија за инженерски машини

 
 
 
 

Индстурија за врати

 
 
 
 

Лифтови

 
 
 
 
 
 

Лимови за автомобили

 
 
 
 
 
 
 
 
ILoader се применува на местa каде што не треба да се прават многу серии за секој вид лимени плочи. На пример, инженерската машинерија, индустријата за врати, патиштата и мостовите, електричните кутио, лифтови, хардверската индустрија, индустријата за лим, итн.