iLoader

 
 
Автоматски модул за товар
 
  • Товарење со едно копче, ефикасноста на обработката може да се зголеми за повеќе од 20%.

  • Контролата за позиционирање на вртење со висока прецизност обезбедува точна позиција за оптеретување.

  • Големиот агол на вртење од 120 ° ги прави пофлексибилни работната позиција и изгледот на уредот.

  • Конфигурирање на модул на сензор за безбедност што обезбедува сигурност при работењето.
 

 

Конфигурација на параметарот:

 

Прилагодлив модел: E3015/P3015/E3015T/P3015T
Димензии на модулот:
4200mm*1500mm*2650mm
Тежина:
1300kg
Максимална тежина при товарење:
700Kg
Пат на Z-оската: 700mm
Пат на R- оската:
0~120°
Точност на позиционирање на Z - оската:
±1mm
Точност на позиционирање на R- оската:
±1°
Метод на работа:
Key operation
Метод на кревање: Sprocket, chain
 
 
 
 
 

P3015 Машина за кончано ласерско сечење

 
Applicable Models
 
 
E3015 Машина за кончано ласерско сечење
 
 
 

Применлива индустрија:

 
 
 

Индустрија за инженерски машини

 
 
 
 

Индустрија за врати

 
 
 
 

Лифт

 
 
 
 
 
 

Лимен материјал за автомобили

 
 
 
 
 
 
 
 
ILoader се применува на местa каде што не треба да се прават многу серии за секој вид лимени плочи. На пример, инженерската машинерија, индустријата за врати, патишта и мостови, електричната кутија, лиф, хардверска индустрија, индустријата за лим, итн.