iTrans

 
 
Целосно автоматски систем за натоварување и истоварување
 
  • Опремен со два сета на палети од суровински материјал и палети од готови материјали за да се реализира исплатлив автоматски трансфер и автоматско враќање во магацинот, задоволувајќи ги потребите на средните или големите серии и мали варијации на лимови.
  • Поддржува автоматски утовар и истовар на плочи со дебелина до 25 mm, со различна големина.
  • Со општ лесен дизајн и сплит модуларен систем кои значително го намалуваат времето на инсталација и трошоците на траснпорт.
  • Разумниот структурен дизајн и логиката на концизна контрола го прават времето на целиот циклус на товарење да е само 110 секунди.
 

 

Параметри на конфигураација:

 

Прилагодлив модел: P3015
Работна површина:
1000mm*1000mm-3000mm*1500mm
Димензии на модулот:
5020mm*3540mm*2558mm
Тежина:
7260kg
Метод на работа:
Touch screen operation
Максимална тежина при натоварување: 900Kg
Максимална дебелина на плочата за пренсување: 25mm
Максимална висина на готовиот лим: 85mm
 
 
 
 
 

P3015 Машина за ласерко сечење со целосно покриена платформа за размена

 
Достаспни модели:
 
 
P3015 Машина за ласерко сечење со целосно покриена платформа за размена
 
 
Целосно покриена платформа за размена
 
 

Примена

 
 
 

Индустрија за инженерски машини

 
 
 
 

Електрични ормари

 
 
 
 

Лифтови

 
 
 
 

ITrans може да се примени таму каде што не треба да се прават многу видови на лимови, туку само одредена серија од нив. На пример, лифт, електричен кабинет, индустријата за инженерски машини, итн.