Автоматизирани уреди за сечење на плочи

 
 
 
 
 

iTransTower

 
 
Интелигентнo натоварување и истоварување, Компактна цврста кула за одложување за интелигентно производство
 
  • Интегрирани се инструменти за вшмукување и инструменти за обликување на опрема, со што се намалува употребата на дополнителна опрема.
  • Целата линија може да се реализира целосно со автоматско работење, обезбедувајќи процес на производство без надзор.
  • Местото за складирање ги задоволува барањата за складирање на разни плочи и функцијата за враќање на готови материјали.
  • Опремена е со два слоја за празнење за да се добие најбрзото време на кружење скратено на 180 секунди, што го прави „чекањето за товар“ минато.
 

 

Параметри на конфигурација:

 

Прилагодлив модел: P3015
Работна површина:
1000mm*1000mm-3000mm*1500mm
Димензии на модулот:
6300mm*4670mm*5200mm
Тежина:
12000kg
Носечка тежина на еден слој: 3T
Висина на подот на магацинот:
400mm
Удар по X оска (напојување):
5000mm
Движење по Z1 оска (товарење):
850mm
Удар по Z2 оска (празнење):
850mm
Метод на работа: Работа на екран на допир
Метод на кревање:
Sprocket, chain
 
 
 
 
 

P3015 Машина за ласерско сечење со целосно покриени платфроми за размена

 
Применливи модели
 
 
P3015

 
 
Машина за ласерско сечење со целосно покриена платформа за размена
 
 

Примена

 
 
 

Авто лимови

 
 
 
 

Електрични ормари

 
 
 
 

Eлектроника

 
 
 
 
iTransTower може да се користи сечење на голема количина на лим и одредени категории на авто-лим, за електрични ормари, електронска и други индустрии.