Параметри на производ

 
Модел K110 K230 K360
Работна површина 8649×1398×1811mm 8800×3200×2100mm 10000×3500×2100mm
Ласерска излезна моќност 3000w/2000w/1500w/1000w(K110、K230)
Точност на позиционирање по X / Y оски 0.05mm
Точност на репозиционирање по X / Y оски 0.03mm
Максимална брзина на поврзување по X / Y оски 60m/min
 
 
 

Економичен модел на производот

 
Економскиот модел е машина за влезно ниво за едноставна работа на пазарот, која е прилагодена за новите корисници.

 
 
 
 
 

Интелигентна обработка

 
Систем посветен за контрола на машината за сечење цевки, интегриран со најнапредната технологија, може да пресече челичен агол и челичен канал директно без вгнездување и да се врати назад.
 
 
 
 

Лежиште со заварена правоаголна цевка

 

 
Едноставна структура и флексибилен распоред
 
 
 

Повеќе безбедносни заштити ги изолираат скриените опасности

 
 
 
 
 

Ергономија

 

 
Натоварувањето и работата на двете страни и интерфејсот е со човечка интеракција, удобно и непречено функционирање и поволно корисничко искуство.
 
 
 

Примероци од сечење

 
Погоден е за сечење јаглероден челик, не'рѓосувачки челик, алуминиум, месинг и легура на метални материјали.