iLift

 
 
Mbajtës i dytë me shufër hedhëse

 
  • Për ta bërë më të lehtë lëvizjen dhe vendndodhjen e pllakës me ngritjen dhe vendosjen e pllakës në njësitë e transferimit me kushineta gjatë procesit të ngarkimit.
  • Në mënyrë efektive shmanget dëmtimi i materialit që pritet me ngritjen e pjesës së përfunduar në procesin e shkarkimit.
  • Zbatimin e njësive të transferimit me kushineta realizon rregullimin e rastësishëm të pozicionit të pllakës dhe vendndodhjen e shpejtë.
  • Sistemi hidraulik për ngritje në masë të madhe, kursen fuqi pune dhe hapësirë pune për pajisjen.
 

 

Konfigurimi i parametrave:

 
Model i adaptueshëm:
E3015/P3015/E3015T/P3015T
Madhësi maksimale e pllakës për transferim:
3000mm*1500mm
Madhësia minimale e pllakës për ngarkim:
900mm*900mm
Pesha maksimale për ngarkim:
1000Kg
Dimensionet e modulit:
2610mm*1241mm*280mm
Pesha:
850kg
Metodë pune: ndërprerës thikë
Metodë ngritje: Ashensorë hidraulikë
 
 
 
E3015 Fiber laser cutting machine
E3015 Fiber laser cutting machine
P3015 All Cover Exchange Platform Laser Cutting Machine
P3015 All Cover Exchange Platform Laser Cutting Machine
E3015T Sheet & Tube laser cutting machine
E3015T Sheet & Tube laser cutting machine
P3015T Sheet & Tube laser cutting machine
P3015T Sheet & Tube laser cutting machine
 
 

P3015 Makinë për prerje me lazer fibër

 
Modele të zbatueshme
 
 
E3015 Makinë për prerje me lazer fibër
 
 
Makinë për prerje me lazer fibër
 
 

Industri e zbatueshme:

 
 
 

produkte kuzhine

 
 
 
 

mobilie

 
 
 
 

aparate shtëpiake

 
 
 
 
 
 

procese të jashtme