iLoader

 
 
Moduli automatik i ngarkimit

 
  • Ngarkim me një buton, efikasiteti i përpunimit mund të rritet me më shumë se 20%.
  • Saktësia e lartë e pozicionimit lejon pozicion të saktë të ngarkimit.
  • Kënd i madh rrotullimi prej 120 ° rrit fleksibilitetin e pozicionit të punës dhe përmirëson pamjen e pajisjes.
  • Aftësi për konfigurim e modulit të sensorit të sigurisë, që siguron sigurinë në punе
 

 

Konfigurimi i parametrave:

 

Model i adaptueshëm:
E3015/P3015/E3015T/P3015T
Dimensionet e modulit:
4200mm*1500mm*2650mm
Pesha:
1300kg
Pesha maksimale në ngarkim:
700Kg
Lëvizje në boshtin Z:
700mm
Lëvizje në boshtin R:
0~120°
Saktësi e pozicionimit në boshtin Z:
±1mm
Saktësi e pozicionimit në boshtin R:
±1°
Metodë pune:
Key operation
Metodë ngritje:
Sprocket, chain
 
 
 
 
 

P3015 Makinë për prerje me lazer fibër

 
Modele të zbatueshme
 
 
E3015 Makinë për prerje me lazer fibër
 
 
Makinë për prerje me lazer fibër
 
 

Industri e zbatueshme:

 
 
 

Industri për makineri inxhinierie

 
 
 
 

Industri për dyer

 
 
 
 

Ashensorë

 
 
 
 
 
 

auto llamarina

 
 
 
 
 
 
 
 
ILoader aplikohet në vende ku nuk duhet të bëhen shumë seri për çdo lloj pllakash llamarine. Për shembull, makineri inxhinierie, industri për dyer, rrugë dhe ura, kuti elektrike, ashensorë, industri harduerike, industri për llamarinë, etj.