iTrans

 
 
Sistem komplet automatik për ngarkim dhe shkarkim.

 
  • I pajisur me dy grupe paletash, lëndë të parë dhe paleta të materialeve të gatshme, për të realizuar transferimin automatik me kosto efektive dhe kthimin automatik në depo, duke përmbushur nevojat e serive të mesme ose të mëdha dhe variacione të vogla të llamarinave.
  • Mbështet ngarkim dhe shkarkim automatik të pllakave me trashësi deri 25 mm, me madhësi të ndryshme.
  • Me një dizajn të përgjithshëm të lehtë dhe sistem modular split, që ul ndjeshëm kohën e instalimit dhe kostot e transportit.
  • Dizajn strukturor i arsyeshëm dhe logjika e kontrollit konciz e bëjnë të gjithë kohën e ciklit të ngarkesës të jetë vetëm 110 sekonda.
 

 

Konfigurimi i parametrave:

 

Model i adaptueshëm: P3015
Sipërfaqe pune:
1000mm*1000mm-3000mm*1500mm
Dimensionet e modulit:
5020mm*3540mm*2558mm
Pesha:
7260kg
Metoda e punës:
Touch screen operation
Metoda e punës:
900Kg
Trashësia maksimale e pllakës transferuese:
25mm
Lartësia maksimale e llamarinës së gatshme:
85mm
 
 
 
 
 

P3015 Makinë prerëse lazer me platformë këmbimi të mbuluar plotësisht

 
Modelet e disponueshme:
 
 
P3015 Makinë prerëse lazer me platformë këmbimi të mbuluar plotësisht
 
 
Platforma e këmbimit e mbuluar plotësisht
 
 

Industri e zbatueshme:

 
 
 

Industri për makineri inxhinierie

 
 
 
 

dollapë elektrikë

 
 
 
 

ashensorë

 
 
 
 

ITrans mund të aplikohet aty ku nuk duhet të bëhen shumë lloje llamarinash, por vetëm një seri e caktuar e tyre. Për shembull, ashensorë, dollapë elektrikë, industri për makineri inxhinierie, etj.