Makineri automatike për prerjen e pllakave

 
 
 
 
 

iTransTower

 
 
Ngarkim dhe shkarkim inteligjent, kullë e fortë kompakte për magazinimin e prodhimit inteligjent
 
  • Mjete të integruara mirë për thithjen dhe formësimin e pajisjeve, gjë që rrit jetëgjatësinë e pajisjes.
  • E gjithë linja mund të realizojë funksionim plotësisht automatik, duke siguruar procesin e prodhimit pa mbikëqyrje.
  • Hapësira e magazinimit të rrjetit tetë katësh të ngarkesave, plotëson kërkesat për magazinimin e pllakave të ndryshme dhe funksionin për kthim në materiale të përfunduara.
  • Pajisur me dy shtresa shkarkimi për të fituar kohën më të shpejtë të rrotullimit të shkurtuar në 180 sekonda, kështu që nuk ka asnjë hap për pritje të ngarkesës.
 

 

Konfigurimi i parametrave

 

Model i adaptueshëm: P3015
Sipërfaqe pune:
1000mm*1000mm-3000mm*1500mm
Dimensione të modulit:
6300mm*4670mm*5200mm
Pesha:
12000kg
Pesha bartëse e një shtrese:
3T
Lartësia e dyshemesë së magazinës:
400mm
Goditje e boshtit X (furnizim):
5000mm
Lëvizje e boshtit Z1 (ngarkim):
850mm
Goditje e boshtit Z2 (shkarkim):
850mm
Metodë pune:
Punë në ekran me prekje
Metodë ngritje:
Sprocket, chain
 
 
 
 
 

P3015 Makinë për prerje me lazer me platformë shkëmbimi të mbuluara plotësisht

 
Metoda të zbatueshme
 
 
P3015

 
 
Makinë për prerje me lazer me platformë shkëmbimi të mbuluar plotësisht
 
 

Industri e zbatueshme:

 
 
 

auto llamarina

 
 
 
 

dollapë elektrikë

 
 
 
 

elektronikë

 
 
 
 
iTransTower mund të përdoret për prerjen e një sasie të madhe të llamarinës dhe kategori të ndryshme auto-llamarine, për dollapë elektrikë, elektronikë dhe industri të tjera.