M500

 
 
Makinë për prerjen e tubave me lazer,
me shumë shtrëngime
 
Bazë e segmentuar me bashkim nga çeliku i derdhur
 
Rregullim me katër shtrëngues
 
 
 

Parametrat e produktit

 
Modeli M230 M360 M500
Mundësi lazer e daljes 6000w/3000w/2000w/1500w
Sasia e shtrënguesve 4
Materiali i mbetur më i shkurtër □20*20-□160*160mm □38*38-□254*254mm □60*60-□325*325mm
Diametër efektiv për prerjen e tubave katrorë
Gjatësia e skajit nga tub drejtkëndor

Diametër i rrethit të jashtëm

20mm-160mm


≤230mm
38mm-254mm


≤360mm
60mm-350mm


≤460mm
Diametër efektiv i prerjes së tubave të rrumbullakët Φ20-Φ230mm Φ38-Φ360mm Φ60-Φ460mm
Gjatësia maksimale e përpunimit makinerik të tubit
9200mm 12000mm
Shpejtësi maksimale e rotimit të shtrënguesit 100r/min 80r/min 40r/min
Saktësi e pozicionimit për boshtin X / Y
0.05mm 0.06mm
Saktësi e pozicionimit për boshtin X / 0.03mm 0.04mm
Pesha maksimale e tubit
200kg 700kg 1800kg

 
 
 

Bashkimi i segmentuar i bazave nga çelik gize

 
Stabilitet
Lidhja e segmentuar e kushinetave prej çeliku gize ka një performancë të shkëlqyer të përpunimit.Qëndrueshmëri
Përdorimi i grimcave të grafitit, të cilat kanë rezistencën më të ulët në shtrëngim është 200Mpa, siguron thithje të fortë të goditjes dhe rezistencë ndaj konsumimit, fortësi të lartë, përmbajtje të lartë të karbonit, forcë të madhe të shtypjes. Ndjeshmëria e ulët e prerjeve dhe ndjeshmëria termike e kushinetës prej çeliku gize, zvogëlojnë humbjen gjatë punës së pajisjes, duke ruajtur saktësinë e prerjes të pandryshuar dhe pa deformime gjatë kohës së shërbimit.


 
 
 

Konfigurimi me katër shtrëngues

 
 
 
 
shtrëngues elektrikë CNC
 
 
 
 
kapacitet maksimal i ngarkesës
 
 
 
 
diapazon maksimal i madhësisë së fiksimit
 
 
 
 
gjatësi maksimale e tubit
 
 
 
 
0 material i mbetur

 
 
 
 
 
 
 

Përpunimi inteligjent

 
 
Sistemi inteligjent i kontrollit mund të zgjedhë automatikisht teknologjinë e prerjes dhe të zbulojë kalibrimin, gjurmët në skaj, duke prodhuar sipas të dhënave të materialit nga i cili janë bërë tubat dhe trashësia e mureve.

 
 
 
 

Pajisja për ngarkim dhe shkarkim plotësisht automatik

 
Pajisja për ngarkim dhe shkarkim plotësisht automatik, zvogëlon jo-efikasitetin e shkaktuar nga proceset e shpeshta të ngarkimit, me kosto më të ulët dhe efikasitet më të lartë.
 
 
 
 
 

Diapazon i gjerë i prerjes së tubave dhe trashësia e murit

 
 
 
 
 

Të sigurt dhe në përputhje me mjedisin jetësor

 
Mbrojtja e plotë e sipërfaqes për prerje, mundësi të shumta për largimin e ajrit dhe pluhurit dhe module të ndryshme të sensorit të sigurisë, garantojnë sigurinë e stafit dhe pajisjeve.
 
 
 
 

Mbështetja e lëvizshme e tubit, shtrëngim horizontal i tubit

 

 
Siguron mbrojtje nga dridhjet dhe lëkundjet e tubit gjatë procesit të prerjes.
 
 
 
 

Prerje 3D

 

 
Koka tre-dimensionale për prerje me katër boshte lejon prerje konike me prerje ± 45 ° dhe 3D.

 
 
 
 

Mostra nga prerja

 
I përshtatshëm për prerjen e çelikut të karbonit, çelikut të inoksit, aluminit, bronzit dhe legurave nga materiale metalike.