Rreth nesh

 
Bodor Maqedoni
 
  • Ofrues i zgjidhjeve lazerike me fibra tob
  • Fokusuar në makineri me fuqi të lartë për prerje me lazer me fibër
 
 
 

E ARDHMJA ËSHTË TANI

 
 
 

BREND BOTËROR

 
 
 
 

MBËSHTETJE MULTI-GJUHËSORE

 
 
 
 

ÇMIME

 
 
 
 
 
 
 

Fabrikë me standarde të larta, cilësi ndërkombëtare.

 
Prodhimi përmbush standardet evropiane dhe kontrollin ndërkombëtar të cilësisë, të konfirmuar me certifikata si CE / FDA / ISO9001 / SGS.
 

Brende ndërkombëtar, Cilësi evropiane, Prodhim inteligjent në Kinë

 
Kompania është e kuotuar në bursë, duke i shërbyer botës në më shumë se 150 vende dhe rajone.