SERIA A

 
Makineri e serisë A për prerje me lazer, me fibër, me një platformë.
 
 
 
 
 
 

Pamje e përmirësuar

 

Modeli A3 A4 A4 Plus A6 A6 Plus A14
Sipërfaqja e punës 3048mm*1524mm 4000mm*1524mm 4000mm*2000mm 6100mm*2000mm 6100mm*2500mm 14000mm*3100mm
Kapaciteti i lartë i prerjes me lazer 3000W/2000W/1500W/1000W 3000W/2000W/1500W 20000W/12000W/6000W/3000W
Pozicionimi i saktë ±0.05mm
Ri- pozicionimi i saktë ±0.03mm
Shpejtësia maksimale e lidhjes 91m/min
Përshpejtimi maksimal 1G

 
 
 

Me kosto efektive, ekonomike dhe praktike

 

 
Fuqia e lazerit me zgjedhje nga 1000w / 1500w / 2000w, me një platformë praktike dhe ekonomike.
 
a_service
 
 
 

Koka lazer Bodor Genius

 

 

Fokusim automatik

 
I përshtatshëm për shumë gjatësi fokale, pozicioni fokal përshtatet automatikisht në bazë të trashësisë së pllakave.
 

Precize

 
Me vendosjen e gjatësisë fokale të perforimit dhe gjatësisë së duhur fokale për prerje, prerja bëhet më precize.
 
 
 

Bazë me strukturë nga pllaka të salduara me parimin kunjë- vrimë (Tenon-and-mortise)

 

 
Struktura kunjë- vrimë siguron kapacitet më të lartë të peshës. Lidhja e ndërsjellët dhe struktura e fortë mundësojnë stabilitet për operacione afatgjata.

 
 
 

Bodor stil dhe dizajn

 

 
 
Dizajni i përgjithshëm i makinave Bodor është plotësuar dhe me stilin nga Seria A, që paraqet një plotësim të sensit ekskluziv të bukurisë dhe stilit.
 
 
 
Pasqyra e qartë ofron prakticizëm dhe konfirmim të stilit Bodor.