Parametrat e produktit

 
Modeli
A6T A4T A3T
Sipërfaqja e punës 6100mm*1524mm 4000mm*1524mm 3048mm*1524mm
Kapaciteti i lartë i prerjes me lazer 3000W/2000W/1500W/1000W(A3T、A4T)
Pozicionimi i saktë ±0.05mm
Ri- pozicionimi i saktë ±0.03mm
Shpejtësia maksimale e lidhjes 91m/min
Përshpejtimi maksimal 1G

 
 
 

Rreze alumini e zgjatur

 

 
Materiali, i cili përdoret edhe në aviacion, me fortësi të përmirësuar, zvogëlon shumë deformimin e rrezes gjatë operacioneve me shpejtësi të lartë dhe përmirëson ndjeshmërinë gjatë lëvizjeve me shpejtësi të lartë dhe efikasitetin e përpunimit.

 
 
 
 

Baza me pllaka për saldim me tip kunjë- vrimë (Tenon-and-mortise)

 

 
Përdor strukturën tradicionale kineze kunjë- vrimë të siguruar një kapacitet më të fortë mbajtës. Mbërthimi i bashkimit dhe mbajtësit strukturor të ngarkesës, sigurojnë qëndrueshmëri afatgjate të punës.

 
 
 

Shtrëngues elektrik i dyfishtë për centrimin automatik

 

 
Shtrëngues automatik i dyfishtë me funksion për centrimin automatik me përdorim të lehtë, dhe kërkojnë pak mirëmbajtje. Motori tërësisht i ri jep një kontroll të saktë. Komponentët modular janë vendosur në mënyrë të pavarur dhe mund të zëvendësohen lehtë.

 
 
 

Koka lazer Bodor Genius

 

 

Fokusim automatik

 
I përshtatshëm për shumë gjatësi fokale, pozicioni fokal përshtatet automatikisht në bazë të trashësisë së pllakave.
 

Precize

 
Me vendosjen e gjatësisë fokale të perforimit dhe gjatësisë së duhur fokale për prerje, prerja bëhet më precize.
 
 
 

Funksioni i alarm për presion të ulët të gazit

 

 
Siguron zbulim të presionit në kohë reale, informon për informacione të gabuara, siguron ndjekje të cilësisë dhe saktësisë së prerjes, informon për ndërrimin e gazit në kohë.

 
 
 

Bodor stil dhe dizajn

 

 
 
Dizajni i përgjithshëm i makinave Bodor është plotësuar dhe me stilin e serisë A, që përfaqëson një plotësim të sensit ekskluziv të bukurisë dhe stilit.
 
 
 
Pasqyra e qartë ofron prakticizëm dhe konfirmim të stilit Bodor.