Makinë për prerje me lazer, me fibra,
me mbrojtje të plotë.

 
 
 
 
 
 

Pamje e përmirësuar

 

Modeli C12 C8 C6 C4 C3
Sipërfaqja e punës 12500mm*2600mm 8000mm*2500mm 6100mm*2500mm 4000mm*2000mm 3048mm*1524mm
Fuqia e daljes me lazer 40kW/30kW/20kW/12kW/6kW/3kW 40kW/30kW/20kW/12kW/6kW/3kW/2kW/1.5kW
Pozicionimi i saktë ±0.05mm
Ri-pozicionimi i saktë ±0.03mm
Shpejtësia maksimale e lidhjes 110m/min
Përshpejtimi maksimal 1.5G
 
 
 

Mbrojtje tërësisht e mbuluar

 
 
icon1
 
Mbrojte dhe mjedis i plotë
 
 
 
 
Mbrojtje nga rrezatimi me lazer
 
 
 
 
Mbledhje automatike e blozës
 
 
 
c
 
Siguri për një sipërfaqe të pastër pune
 
 
 
 
 
 
 

Baza me pllaka për saldim me tip brazdë-hapje (Tenon-and-mortise)

 

 
Përdor strukturën tradicionale kineze kunjë- vrimëpër të siguruar një kapacitet më të fortë mbajtës.
Mbërthimi i bashkimit dhe mbajtësit strukturor i ngarkesës sigurojnë qëndrueshmëri afatgjate në punë.


 
 
 

Tavolina me shkëmbim dy herë më të shpejtë

 

 
Përdor strukturën tradicionale kineze kunjë- vrimëpër të siguruar një kapacitet më të fortë mbajtës. Mbërthimi i bashkimit dhe mbajtësit strukturor i ngarkesës sigurojnë qëndrueshmëri afatgjate në punë.

 
 
 

Koka lazer Bodor Genius

 

 

Fokusim automatik

 
I përshtatshëm për shumë gjatësi fokale, pozicioni fokal përshtatet automatikisht në bazë të trashësisë së pllakave.
 

Precize

 
Me vendosjen e gjatësisë fokale të perforimit dhe gjatësisë së duhur fokale për prerje, prerja bëhet më precize.
 
 
 

Rreze alumini e zgjatur

 

 
Materiali, i cili gjithashtu përdoret në aviacion, me fortësi të përmirësuar në masë të madhe zvogëlon shumë deformimin e rrezes, gjatë operacioneve me shpejtësi të lartë, përmirëson ndjeshmërinë gjatë lëvizjeve me shpejtësi të lartë dhe efikasitetin e përpunimit.

 
 
 
 
 
 
 

Shmangie automatike e pengesave

 
》ACC në industrinë për prerje me lazer
 
 
 

Anti-goditje inteligjente

 
Sistemi i radarëve 360 gradë do të parashikojë dhe zbulojë çdo pengesë, duke lejuar që boshti Z me shpejtësi të lartë, të shmangë menjëherë pengesat nëse ato ndodhin.

 
 
 
 

Mundëson efikasitet më të madh me kosto më të ulët.

 
Shkallë më e ulët e dëmtimit të kokës me lazer, e cila ul ndjeshëm koston e mirëmbajtjes për klientin, dhe në të njëjtën kohë siguron qëndrueshmëri më të madhe.
Shmanget ndërprerja e prodhimit të shkaktuar nga pengesat, duke siguruar kështu prodhim të vazhdueshëm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bodor Cutting 2.0

 

 
Prerja e azotuar e azhurnuar siguron që shpejtësia e prerjes të jetë më së shumti 4 herë më e shpejtë se shpejtësia normale e prerjes. Sipërfaqja e qetë e prerjes zvogëlon nevojën për procedura të tjera. Efikasiteti më i lartë i përpunimit kursen kostot e punës.
 
 
 
 

Bodor Cloud

 
Platforma IoT Cloud dhe makinat CNC për prerje me lazer