Pamje e përmirësuar

 

Modeli E3015 E4020 E6020 E6025
Sipërfaqja e punës 3000mm*1500mm 4000mm*2000mm 6100mm*2000mm 6100mm*2500mm
Kapaciteti i lartë i prerjes me lazer 6000w/3000w/2000w/1500w
Saktësia në pozicionimin e boshtit X/Y 0.03mm 0.05mm
Saktësia e ri-pozicionimit të boshtit X/Y 0.02mm 0.03mm
Shpejtësia maksimale e lidhjes së boshtit X/Y
140m/min

 
 
 

Sistem automatik i shkëmbimit me platformë të dyfishtë

 
 
 
 
Shpejtësia e lëvizjes zvogëlon kohën e leximit, e zëvendëson për 10 sekonda.
 
 
 
 
Shkëmbimi i shpejtë ndërmjet dy platformave përmirëson dukshëm efikasitetin e punës
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ndërruesi automatik i hundës

 
 • Sistem i integruar për kontroll të saktë të ndërrimit automatik të hundës me materiale dhe trashësi të ndryshme.

 • Sistem pune me saktësi të lartë, siguron zëvendësim dhe qëndrueshmëri të sigurt.

 • Funksionet më të fundit të kalibrimit dhe pastrimit automatik arrijnë automatizim të plotë të kalibrimit të kokës lazer dhe pastrimit të hundës, kurse nga ana tjetër zvogëlon punën për mirëmbajtjen manuale.

 • Mbrojtja plotësisht e mbyllur e të gjitha pajisjeve përmirëson performancat e sigurisë së pjesëve dhe sigurinë në punë.
 
 
 
 
 
 

Bodor Cloud

 
Platforma IoT Cloud dhe makinat CNC për prerje me lazer
 
 
 
 
 
 
 
 

Traversë nga alumin i derdhur

 
 
Përdorimi i pjesëve të grafitit, forca më e ulët e të cilit në tërheqje është 200MPa, siguron thithje të fortë të zhvendosjes dhe rezistencë ndaj konsumimit. Përmban një shkallë të lartë të karbonit, me forcë dhe rezistencë të madhe. Ndjeshmëria ndaj temperaturave të ulëta dhe boshllëqeve në bazë, zvogëlon humbjet gjatë përdorimit, duke ruajtur saktësinë e funksionimit për një kohë të gjatë, dhe në të njëjtën kohë pa deformime të bazës për të gjithë ciklin e jetës.

 
By setting perforation focal length and cutting focal length respectively, the cutting is more accurate.
 
 
 
 
 
 

Shmangie automatike e pengesave

 
》ACC në industrinë për prerje me lazer
 
 
 

Anti-goditje inteligjente

 
Sistemi i radarëve 360 gradë do të parashikojë dhe zbulojë çdo pengesë, duke lejuar që boshti Z me shpejtësi të lartë, të shmangë menjëherë pengesat nëse ato ndodhin.

 
 
 
 

Mundëson efikasitet më të madh me kosto më të ulët.

 
Shkallë më e ulët e dëmtimit të kokës me lazer, e cila ul ndjeshëm koston e mirëmbajtjes për klientin, dhe në të njëjtën kohë siguron qëndrueshmëri më të madhe.
Shmanget ndërprerja e prodhimit të shkaktuar nga pengesat, duke siguruar kështu prodhim të vazhdueshëm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kokë me lazer për fokus automatik

 

 • Fokus automatik.
  I zbatueshëm për gjatësi të shumta fokale, pozicion fokal automatikisht i rregullueshëm në procesin e prerjes së pjesëve me trashësi të ndryshme.

 • I pavarur
  Gjatësia fokale është një sistem operativ i kontrolluar pa rregullim manual, me më pak gabime.

 • I shpejtë
  Përdorimi i teknologjisë Bodor për prerje me ndriçim mundëson zvogëlim me 90% të kohës së përpunimit. Koka e lazerit me fokus automatik mund të lexojë automatikisht parametrat e ruajtjes së sistemit gjatë ndryshimit të pllakave të ndryshme metalike, duke realizuar një prerje perfekte me konsum më të ulët të gazit, energjisë elektrike, me kosto më të ulët dhe efikasitet më të lartë.

 • I saktë
  Vendosja e duhur e gjatësisë fokuse për shpim dhe prerje me një saktësi më të mirë.

 • I qëndrueshëm
  Struktura e dyfishtë e integruar për ftohje me ujë, siguron një temperaturë konstante të përbërësve për kalibrimin dhe fokusimin, duke parandaluar kështu nxehjen e lenteve, dhe duke zgjatur në këtë mënyrë jetën e tyre të shërbimit.
 
 
 
 
 
 

Funksioni i alarmit gjatë presionit të ulet të gazit ndihmës

 
Siguron zbulim të presionit në kohë reale, informon për informacione të gabuara, siguron ndjekje të cilësisë dhe saktësisë së prerjes, informon për ndërrimin e gazit në kohë.

 
 
 

Traversë nga alumin i derdhur

 
Kallëp çeliku integral për derdhje nën presion, i lehtë, fleksibil dhe efikas
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Me vjetërsi artificiale ( shiko testimin e ndryshkjes) dhe trajtim për përmirësim të finishimit, traversa posedon një integritet të mirë, të ngurtë, sipërfaqe cilësore, fortësi dhe elasticitet. Legura prej alumini karakterizohet me një peshë të vogël dhe qëndrueshmëri të madhe, të cilat janë të dobishme për një shpejtësi të madhe të lëvizjes gjatë përpunimit. Fleksibiliteti i lartë është i dobishëm për prerjen e shpejtë të materialeve të ndryshme me saktësi të lartë.
Traversa e lehtë i jep pajisjes shpejtësi të madhe pune, duke përmirësuar efikasitetin e përpunimit dhe sigurimin e një cilësie më të mirë.


 
 
 
 

Kontrolli me prekje

 
Ekrani me prekje me kamerë HD të dyfishtë siguron përvojë shumë të mirë! Të parët në përdorimin e dizajnit UI në botë, me anë të së cilit mundëson një tregim në ekran të tabelës së procesit, duke e bërë përpunimin më intuitiv; forma elegante përshtatet mirë në bazën e makinës. Sistemi i fortë i papërshkueshëm nga uji, me rrjedhje të mirë ajri krijon një hapësirë të shkëlqyer për një punë më komode.

 
 
 
 
Pajisje për komandim wireless në distancë.

Madhësia është sa një telefon celular dhe mund të përdoret me një dorë.

Forma elegante që përshtaten mirë në dorë.

Dizajn magnetik tërheqës që mund t’i shtohet bazës së makinës në çdo kohë, në cilëndo pjesë të procesit të punës.

Formë tërheqëse dhe komode.