Makina F-T për prerje me lazer për përdorim të dyfishtë

 
Një makinë me shumë funksione
 
Pamje e përmirësuar
 
 
 
 
 
 

Parametrat e produktit

 
Modeli F3T F4T F6020T
Sipërfaqja e punës 3000*1524mm 4000*2000mm 6100*2000mm
Fuqia e daljes me lazer 6000w(F6020T)/3000w/2000w/1500w
Prerja efektive e tubit me diametër Φ20-Φ230mm
Prerje efektive e tubit katror me diametër □20*20-□160*160mm


Tuba drejtkëndor

Gjatësi minimale e skajit


Diametri maksimal i rrethit të jashtëm
≥20mm


≤230mm
Gjatësi efektive e prerjes së tubit 3m/6m
Pozicionimi preciz i boshtit X / Y / U 0.03mm 0.05mm
Saktësia e ri-pozicionimit të boshtit X / Y / U 0.02mm 0.03mm
Shpejtësia maksimale e lidhjes së boshtit X / Y 140m/min 100m/min
Shpejtësia maksimale e boshtit U 30m/min
 
 
 

Baza e punuar nga çelik gize

 
 
Përdorimi i pjesëve të grafitit, forca më e ulët e të cilit në tërheqje është 200MPa, siguron thithje të fortë të zhvendosjes dhe rezistencë ndaj konsumimit. Përmban një shkallë të lartë të karbonit, me forcë dhe rezistencë të madhe. Ndjeshmëria ndaj temperaturave të ulëta dhe boshllëqeve në bazë, zvogëlon humbjet gjatë përdorimit, duke ruajtur saktësinë e funksionimit për një kohë të gjatë, dhe në të njëjtën kohë pa deformime të bazës për të gjithë ciklin e jetës.
 
By setting perforation focal length and cutting focal length respectively, the cutting is more accurate.
 
 
 
 

Bodor Cloud

 
Platforma IoT Cloud dhe makinat CNC për prerje me lazer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kokë me lazer për fokus automatik

 

 • Fokus automatik.
  I zbatueshëm për gjatësi të shumta fokale, pozicion fokal automatikisht i rregullueshëm në procesin e prerjes së pjesëve me trashësi të ndryshme.

 • I pavarur
  Gjatësia fokale është një sistem operativ i kontrolluar pa rregullim manual, me më pak gabime.

 • I shpejtë
  Përdorimi i teknologjisë Bodor për prerje me ndriçim mundëson zvogëlim me 90% të kohës së përpunimit. Koka e lazerit me fokus automatik mund të lexojë automatikisht parametrat e ruajtjes së sistemit gjatë ndryshimit të pllakave të ndryshme metalike, duke realizuar një prerje perfekte me konsum më të ulët të gazit, energjisë elektrike, me kosto më të ulët dhe efikasitet më të lartë.

 • I saktë
  Vendosja e duhur e gjatësisë fokuse për shpim dhe prerje me një saktësi më të mirë.

 • I qëndrueshëm
  Struktura e dyfishtë e integruar për ftohje me ujë, siguron një temperaturë konstante të përbërësve për kalibrimin dhe fokusimin, duke parandaluar kështu nxehjen e lenteve, dhe duke zgjatur në këtë mënyrë jetën e tyre të shërbimit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shmangie automatike e pengesave

 
》ACC në industrinë për prerje me lazer
 
 
 

Anti-goditje inteligjente

 
Sistemi i radarëve 360 gradë do të parashikojë dhe zbulojë çdo pengesë, duke lejuar që boshti Z me shpejtësi të lartë, të shmangë menjëherë pengesat nëse ato ndodhin.

 
 
 
 

Mundëson efikasitet më të madh me kosto më të ulët.

 
Shkallë më e ulët e dëmtimit të kokës me lazer, e cila ul ndjeshëm koston e mirëmbajtjes për klientin, dhe në të njëjtën kohë siguron qëndrueshmëri më të madhe.
Shmanget ndërprerja e prodhimit të shkaktuar nga pengesat, duke siguruar kështu prodhim të vazhdueshëm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontrolli me prekje

 
Ekrani me prekje me kamerë HD të dyfishtë siguron përvojë shumë të mirë! Të parët në përdorimin e dizajnit UI në botë, me anë të së cilit mundëson një tregim në ekran të tabelës së procesit, duke e bërë përpunimin më intuitiv; forma elegante përshtatet mirë në bazën e makinës. Sistemi i fortë i papërshkueshëm nga uji, me rrjedhje të mirë ajri krijon një hapësirë të shkëlqyer për një punë më komode.

 
 
 
 
Pajisje për komandim wireless në distancë.

Madhësia është sa një telefon celular dhe mund të përdoret me një dorë.

Forma elegante që përshtaten mirë në dorë.

Dizajn magnetik tërheqës që mund t’i shtohet bazës së makinës në çdo kohë, në cilëndo pjesë të procesit të punës.

Formë tërheqëse dhe komode.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shtrëngues vetëqendërzimi

 
Shtrëngues automatik elektrik, motor me punë DC, ndjeshmëri ndaj energjisë së motorit gjatë shtrëngimit, përshtatshmëri dhe qëndrueshmëri diapazoni më i gjerë shtrëngimi, forcë më e madhe shtrëngimi. Fiksim jo shkatërrues i tubave, centrim automatik i shpejtë dhe fiksimi i tubave, një performancë më e qëndrueshme. Madhësi më e vogël shtrëngimi, inerci e ulët rrotulluese, performancë e fortë dinamike. Fiksues elektrik vetëqendërzimi, transmetim ingranazhi, efikasitet më i lartë transmetimi, jetëgjatësi dhe siguri e lartë pune.

 
 
 
 
 
 
 

Traversë nga alumin i derdhur

 
Kallëp çeliku integral për derdhje nën presion, i lehtë, fleksibil dhe efikas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Traversa posedon një integritet të mirë, të ngurtë, sipërfaqe cilësore, fortësi dhe elasticitet. Legura prej alumini karakterizohet me një peshë të vogël dhe qëndrueshmëri të madhe, të cilat janë të dobishme për një shpejtësi të madhe të lëvizjes gjatë përpunimit. Fleksibiliteti i lartë është i dobishëm për prerjen e shpejtë të materialeve të ndryshme me saktësi të lartë.
Traversa e lehtë i jep pajisjes shpejtësi të madhe pune, duke përmirësuar efikasitetin e përpunimit dhe sigurimin e një cilësie më të mirë.