Parametrat e produktit

 
Modeli K110 K230 K360
Gjatësia efektive e prerjes së tubit 8649×1398×1811mm 8800×3200×2100mm 10000×3500×2100mm
Fuqia e daljes me lazer 3000w/2000w/1500w/1000w(K110、K230)
Saktësia e pozicionimit të boshtit X / Y 0.05mm
Saktësia në ripozicionimin e boshtit X / Y 0.03mm
Shpejtësia maksimale e lidhjes së boshtit X / Y 60m/min
 
 
 

Modeli ekonomik i prodhimit

 
Modeli ekonomik është makinë për një nivel fillestar me operacione të thjeshta, e përshtatshme për përdorues fillestarë.

 
 
 
 
 

Përpunimi inteligjent

 
Sistemi i dedikuar i kontrollit të makinës për prerjen e tubave, i integruar me teknologjinë më të fundit, mund të presë drejtpërdrejt këndin e çelikut dhe kanalin e çelikut pa fole dhe kthim në pikën e fillimit.

 
 
 
 

Kushinetë me tub katror të salduar

 

 
Strukturë e vetme dhe vendosje fleksibile
 
 
 

Më shumë mbrojtje sigurie

 
 
 
 
 

Ergonomia

 

 
Ngarkimi, puna në të dyja anët dhe interferuesi, janë me ndërveprim njerëzor, funksionim i rehatshëm, pa pengesë dhe përvojë e favorshme përdorimi
 
 
 

Mostra nga prerja

 
I përshtatshëm për prerjen e çelikut të karbonit, çelikut të inoksit, aluminit, bronzit dhe lëgureve nga material metalike.