Parametrat e produktit

 

Modeli T230 T360
Sipërfaqja e punës 6500mm/9200mm 6500mm
Fuqia e daljes me lazer 6000w/3000w/2000w/1500w
Prerja efektive e tubit me diametër Φ20-230mm Φ20-360mm
Prerje efektive e tubit katror me diametër □20*20-□160*160mm □20*20-□254*254mm
Tuba drejtkëndor Gjatësi minimale e skajit


Diametri maksimal i rrethit të jashtëm
20-170mm


≤230mm
20-300mm


≤360mm
Pozicionimi preciz i boshtit X / Y / 0.05mm
Saktësia e ri-pozicionimit të boshtit X / Y / 0.03mm
Shpejtësia maksimale e lidhjes së boshtit X 100m/min
Shpejtësia maksimale e boshtit Y 95m/min

 
 
 

Më e madhe nga më e madhja

 
Diametri maksimal i prerjes së serisë T është 30% më i gjatë se produktet kryesore në treg; pesha maksimale e prerjes është 100% më e lartë se firmat liderë të tregut.

 
 
 
 
Diametri është rritur me 30%
 
 
 
 
Pesha është rritur me 100%
 
 
 
 
I përshtatshëm për prerje tubash të ndryshëm
 
 
 
 
 
 
 

Bodor Cloud

 
Platforma IoT Cloud dhe makinat CNC për prerje me lazer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontrolli me prekje

 
I pari në botë që përdor dizajn UI ku mundëson një tregues të shpejtë të tabelës së përpunimit.


I pari në botë që përdor një dizajn UI ku lejon shfaqjen e shpejtë të tabelës së përpunimit, duke e bërë përpunimin më intuitiv. Ekrani me prekje ka dimensione 1920 * 1080 HD me 10 pika prekjeje. Linjat e hijshme të trupit të makinës plotësojnë formën. Sistemi i fortë, i papërshkueshëm nga uji, për ventilim, krijon një hapësirë të shkëlqyer, gjë që e bën punën më të përshtatshme. Procesi i prerjes me diamant dhe xham të zbutur me plazmë HD, e bëjnë ekranin të jashtëzakonshëm dhe të përshtatshëm për t'u përdorur. Një atmosferë e këndshme e punës mund të përmirësojë efikasitetin në punë.

 
 
 
 
 
 

Shtrëngues automatik-elektrik i plotë

 
 
Shtrënguesi elektrik i dyfishtë me funksion për centrimin automatik, është i lehtë për t'u përdorur dhe kërkon pak mirëmbajtje. Motori i ri jep kontroll të saktë. Komponentët modularë zhvillohen në mënyrë të pavarur dhe mund të zëvendësohen shpejt.

 
 
 
 
 
 

Kërkues BodorPro, përditësim i saktë

 
Funksioni i ri, me punë të optimizuar në të katërta anët, regjimi i optimizuar dhe alogaritmi për kërkim pune, lejojnë një zbulim më të saktë të lidhjeve të tubave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prerje mostrash

 
 
I përshtatshëm për prerjen e çelikut të karbonit, çelikut inoks, aluminit, bronzit dhe legurave nga materialet prej metali.