Parametrat e produktit

 
Modeli X160A X260A
Gjatësia efektive e prerjes së tubit 6500mm 6500mm / 9200mm
Fuqia e daljes me lazer 6000w/3000w/2000w/1500w 6000w/3000w/2000w/1500w
Prerja efektive e tubit me diametër Φ10-160mm Φ20-260mm
Prerja efektive e tubit katror □10*10-□140*140mm □20*20-□180*180mm
Tubit drejtkëndor Gjatësia e skajit

Diametri i rrethit të jashtëm

10-160mm


≤160mm
20-200mm


≤260mm
Saktësia e pozicionimit të boshtit X / Y 0.05mm 0.05mm
Saktësia në ripozicionimin e boshtit X / Y 0.03mm 0.03mm
Rul kërmilli Kërmill servo-joaktiv Kërmill servo-joaktiv

 
 
 

Prerja precize mundësohet nga njohja e pjesës së jashtme

 
Përdor një funksion të njohjes së jashtme dhe krijon një regjistër fotoelektrik, i cili ndihmon për të kapërcyer vështirësitë e zbulimit të saktë të një tubi rrethor elipsoid dhe lumbal. Bën prerjen më precize dhe më të qëndrueshme, prerje precize superiore në të gjithë industrinë.

Prerja e tubave është jo-induktive dhe shumë efikase, me një pozicion të realizuar devijimi, për metër, për shkak të një saktësie prej 0.15 mm.
 
 
 
 

Shtrëngues vetëcentrues inteligjent CNC

 

Kontroll preciz i pozicionit të shtrëngimit

 
Përdor një funksion të njohjes së jashtme dhe krijon një regjistër fotoelektrik, i cili ndihmon për të kapërcyer vështirësitë e zbulimit të saktë të një tubi rrethor elipsoid dhe lumbal. Bën prerjen më precize dhe më të qëndrueshme, prerje precize superiore në të gjithë industrinë.

Prerja e tubave është jo-induktive dhe shumë efikase, me një pozicion të realizuar devijimi për metër për shkak të një saktësie prej 0.15 mm të trashësisë së murit të tubit.

 
 
 
 
 
 

Trashësia e murit të tubit

 
thickness1
 
 
 
 
 
 
 
 

Bodor Cloud

 
Platforma IoT Cloud dhe makinat CNC për prerje me lazer
 
 
 
 
 
 
 
 

Bazë e derdhur

 
 
Ngurtësi e mirë, precizion i lartë, pa deformime gjatë ciklit jetësor; pllakë alumini e derdhur e formuar nga një proces me precizion të lartë. E lehtë dhe me performancë të mirë dinamike.

 
 
 

Bodor Thinker 3.0 System

 
Softuer për mbështetjen e prerjeve të tubave. Me kompatibilitet të fortë, sistem të qëndrueshëm dhe përpunim të qetë; interferim tërheqës, që korrespondon me ergonominë dhe ofron një funksionim të rehatshëm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dizajn kompakt i integruar me mjedisin jetësor

 
Dizajn i ri i zi, i jashtëm, tërësisht i mbyllur, me një sistem shkarkimi të fuqishëm, që nuk e ndot mjedisin jetësor.
Sipërfaqet më të mëdha xhami mbrojtës nga lazeri, japin siguri për sytë e personit që punon me makinën.
Sistemi mbresëlënës për paralajmërim, në formë shiriti, raporton për statusin e përpunimit në kohë reale.
Menaxhimi është më i sigurt dhe më efikas.

 
 
 
 
 

Diapazoni i gjerë për prerjen e tubave

 
Diametri më i madh që mund të pritet është 10 mm-160 mm, dhe mundëson prerje precize të tubit të rrumbullakët, katror dhe drejtkëndor, me çelik këndor, kanal çeliku, tub rrethor të gjatë dhe tub eliptik. Shpejtësia normale e lëvizjes është 140m/min, shpejtësia normale gjatë pushimit është 170m/min, me efikasitet të lartë dhe kursim kohe.

 
 
 
 

Pajisje për ngarkim dhe shkarkim tërësisht automatik

 
Ngarkim:
Pasi e gjithë pakoja e tubave të jetë vendosur në pajisjen e ngarkimit, tubat mund të ndahen në mënyrë inteligjente, pastaj të ngarkohen dhe të lidhen pa ndërprerje me prerësin për tuba, për të siguruar transportin e vetëm, në një moment, përmes transportuesit të përshtatshëm.

Shkarkim:
Materiali i përfunduar shkarkohet automatikisht në depot e pjesëve, ku ka gjithashtu mbështetje nga rulot e dyfishtë ndihmës për pjesët më të gjata; materialet mund të përgatiten automatikisht gjatë përpunimit, me një kohë të shkurtuar të leximit. Shkarkimi automatik, ndarja automatike e pjesëve dhe mbeturinave, koha e reduktuar e klasifikimit dhe kursimi i fuqisë së punës, përmirësojnë efikasitetin e prodhimit të makinës.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prerje mostrash

 
 
I përshtatshëm për prerjen e çelikut të karbonit, çelikut inoks, aluminit, bronzit dhe legurave nga materialet prej metali.