Параметри на производ

 
Модел T230 T360
Ефективно сечење цефки 6500mm/9200mm 6500mm
Ласерска излезна моќност 6000w/4000w/3000w/2000w/1500w/1000w
Ефективен дијаметар за сечење на цевки Φ20-230mm Φ20-360mm
Ефективен дијаметар за сечење квадратни цевки □20*20-□160*160mm □20*20-□254*254mm

Правоаголна цевка
Должина на работ

Дијаметар на надворешниот круг
20-170mm

≤230mm
20-300mm

≤360mm
Точност за позиционирање на оските X / Y 0.05mm
Точност за репозиционирање на оските X / Y 0.03mm
Максимална брзина на оската X 100m/min
Максималната брзина на Y-оската 95m/min

 
 
 

Поголема од поголемата

 
Максималниот дијаметар на сечење на Т серија е 30% подолг од главните производи на пазарот; Максималната тежина за сечење е 100% потешка од главните производи на пазарот.
 
 
 
 
Дијаметарот е зголемен за 30%
 
 
 
 
Тежината е зголемена за 100%
 
 
 
 
Погодно за сечење на разни цевки
 
 
 
 
 
 
 

Bodor Cloud

 
IoT Cloud Платформа за ласерски влакна и ЦНЦ Машини
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контрола на допир

 
Првиот кој користи UI дизајн во светот со што овозможува приказ на табелата за обработка на екран.
Првиот кој користи UI дизајн во светот со што овозможува приказ на табелата за обработка на екран, правејќи ја обработката поинтуитивна. 1920 * 1080 екран на допир со висок капацитет од 10 точки. Елегантната форма точно се вклопува во каросеријата на машината. Силниот водоотпорен систем кој истовремено овозможува и добар проток на воздух создава најдобар простор за поудобна работа.Дијамантскиот процес на сечење и HD плазма екранот од калено стакло го прават екранот исклучителен и удобен за употреба. Повеќе пријатни работни методи и веселото расположение можат да ја подобрат ефикасноста на работата.

 
 
 
 
 
 

Целосно автоматска електрична стега

 
 
Двојната електрична стега со функција за автоматско центрирање е лесна за работа и бара малку одржување. Сосема новиот мотор дава точна контрола. Модуларните компоненти на стегата се независно развиени и може брзо да бидат заменети.
 
 
 
 
 
 

BodorPro Пребарување, Прецизно надградување

 
Новите четиристрани оптимизирани рабови ни овозможуваат поточно откривање на фитинзи за цевки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сечење на примероци

 
 
Погоден е за сечење јаглероден челик, не'рѓосувачки челик, алуминиум, месинг и легура на метални материјали.